Yem mikroskopisi ve kalite kontrol el kitabı /
Saved in:
Main Author: | Khajarern, Jowaman. |
---|---|
Corporate Authors: | American Soybean Association, United Soybean Board |
Other Authors: | Khajarern, Sarote, Coşkun, Behiç (çev.), Çizmeci, Sakine Ülküm (çev.) |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Türkiye Yem Sanayicileri Birliği,
2008.
|
Edition: | 2. bs. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Ziraikimya tatbikatı : birinci kitab : yem analizleri /
by: Kadaster, İsfendiyar Esat.
Published: (1960) -
Sığır besisi ve yem maddesi bilgisi \
by: Togay, Cafer.
Published: (1962) -
Yem katkı maddeleri ve premikslerin etiketlenmesi hakkında uygulama kılavuzu.
Published: (2014) - Salkil salmonella öldürücü yem katkı maddesi : ham madde ve mamul madde olarak yemlerde kullanılan beynelmilel olarak kabul edilen madde.
-
Genç sığırların kış devresindeki büyüme ve semirme rasyonlarında protein kesif yemi olarak kullanılan ürenin tesirleri /
Published: (1965)