Melezleme yolu ile elde edilmiş çilek tip ve çeşitlerinin derin dondurulmaya uygunluğunun araştırılması.
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | , |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Yalova :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü,
2000.
|
Series: |
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Bilimsel Araştırmalar ve İncelemer Yayın No:147
|
Online Access: | Tam Metin Erişim |
T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Merkez Kütüphanesi
Call Number: |
Q02 ERD 2000 |
---|---|
Copy | Available |