Melezleme yolu ile elde edilmiş çilek tip ve çeşitlerinin derin dondurulmaya uygunluğunun araştırılması.
Saved in:
Main Author: | Erdoğan, S. Seçil. |
---|---|
Other Authors: | Biricik, Gülnur., Erenoğlu, Burhan. |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Yalova :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü,
2000.
|
Series: |
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Bilimsel Araştırmalar ve İncelemer Yayın No:147
|
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Bazı üzümsü meyve tür ve çeşitlerinin (Ahududu, böğürtlen, frenküzümü,bektaşi üzümü) dondurularak muhafazası üzerine araştırmalar.
by: Erdoğan, S. Seçil.
Published: (2000) -
Melezleme yolu ile çilek ıslahı - 1 \
by: Erenoğlu, Burhan.
Published: (1998) -
Melezleme yolu ile yeni zeytin çeşitlerinin elde edilmesi–II : proje sonuç raporu (2017–2021) /
Published: (2021) -
Melezleme yolu ile yeni zeytin çeşitlerinin elde edilmesi (1. Dilim) Proje Kod No:TAGEMIY960605004 \
Published: (1998) -
Melezleme yolu ile yeni zeytin çeşitlerinin geliştirilmesi (seleksiyon-III) : ara sonuç raporu /
by: Tangu, Nesrin Aktepe
Published: (2010)