Bazı üzümsü meyve tür ve çeşitlerinin (Ahududu, böğürtlen, frenküzümü,bektaşi üzümü) dondurularak muhafazası üzerine araştırmalar.
Saved in:
Main Author: | Erdoğan, S. Seçil. |
---|---|
Other Authors: | Biricik, Gülnur F., Erenoğlu, Burhan. |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Yalova :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü,
2000.
|
Series: |
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Bilimsel Araştırmalar ve İncelemeler Yayın No:146
|
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Melezleme yolu ile elde edilmiş çilek tip ve çeşitlerinin derin dondurulmaya uygunluğunun araştırılması.
by: Erdoğan, S. Seçil.
Published: (2000) -
Bektaşi üzümü yetiştiriciliği
Published: (2005) -
Ahududu ve böğürtlen yetiştiriciliği \
Published: (2006) -
Meyvaları Piyasaya Hazırlanmausülleri <<Bektaşi Üzümü,Frenk Üzümü, Kiraz, Ağaç Çileği Vs.>>
Published: (1938) -
Ankara Şartlarında Yetiştirilen Muhtelif Ahududu ve Böğürtlen Çeşitlerinin Bazı Özelliklerinin Tespiti Üzerine Bir Araştırma
by: Fidan, Yılmaz.
Published: (1976)