Karadeniz Bölgesinde üretilen petekli balların yapısı bal ve balmumundaki kalıntı düzeylerinin belirlenmesi.
Saved in:
Format: | Kitap |
---|---|
Language: | Turkish |
Published: |
Ordu :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Arıcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
2010.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Türkiye'de bal arısı ve arıcılık hakkında etüdler = studies on the honey bee and beekeeping in Turkey /
by: Bodenheimer, F. S.
Published: (1942) -
Ankarada üretilen ballarla Ankara piyasasında satılan balların fiziki kimyevi ve biyolojik özellikleri üzerinde araştırmalar /
by: Balcı, Fuat.
Published: (1978) -
Arıcılık : ürün raporu 2014 /
Published: (2014) -
Ülkemizde kullanılmakta olan pestisit kalıntı analiz metotları.
Published: (1998) - Bal.