Türkiye turunç eteriyağının bileşimi ve d'limonenin fotosensibilisite otooksidasyonu üzerinde araştırmalar .
Saved in:
Main Author: | Ünal, Hüseyin. |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi,
1959.
|
Series: |
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları:153, Çalışmalar:98
|
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Turunç
Published: (2013) -
Uygun Ürün Bileşimi
Published: (1973) -
Sütün miktar ve bileşimi üzerinde etkisi olan faktörler.
by: Adam, Rauf Cemil.
Published: (1955) -
Afyon İli Haşhaş Ürün Bileşimi
Published: (1974) -
Süt - I (Oluşumu,Bileşimi ve Özellikleri)
by: Adam, Rauf Cemil.
Published: (1972)