Ziraat sanatları - I. Cilt - Gıda sanatları teknolojisi (192s.) - Türk malt ve bira sanayii (Tarihi, ham maddeleri, kuruluş ve işleyişi) (171s.).

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tekeli, Sait Tahsin.
Other Authors: Yazıcıoğlu, Turgut.
Format: eKitap
Language: Turkish
Published: Ankara : Dönüm Yayınları;Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi, 1938.
Series: Dönüm Neşriyatı Sayı: 1;Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları: 244 Yardımcı Ders Kitabı: 83
Subjects:
Online Access: Tam Metin Erişim
Description
Item Description:Kitap, toplam 363 sayfadır.
Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayailirsiniz.
Physical Description:s.belirsiz : şek., cet., res.
Bibliography:Bib.: s.169-171