Ziraat sanatları - I. Cilt - Gıda sanatları teknolojisi (192s.) - Türk malt ve bira sanayii (Tarihi, ham maddeleri, kuruluş ve işleyişi) (171s.).
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Dönüm Yayınları;Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi,
1938.
|
Series: |
Dönüm Neşriyatı Sayı: 1;Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları: 244 Yardımcı Ders Kitabı: 83
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Item Description: | Kitap, toplam 363 sayfadır. Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayailirsiniz. |
---|---|
Physical Description: | s.belirsiz : şek., cet., res. |
Bibliography: | Bib.: s.169-171 |