Türkiye bağcılığının bugünkü durumu, gelişme imkanları ve memleketimizde mevcut başlıca sofralık, kurutmalık ve şaraplık üzüm çeşitleri üzerinde bir araştırma.
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Format: | eKitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
(y.y) :
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi,
1969.
|
| Series: |
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları: 348 Bilimsel Araştırma ve İncelemeler: 221
|
| Subjects: | |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
| Item Description: | Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayailirsiniz. |
|---|---|
| Physical Description: | 67s. : cet. |
| Bibliography: | Bib.: s.65-67 |
