Türkiye bağcılığının bugünkü durumu, gelişme imkanları ve memleketimizde mevcut başlıca sofralık, kurutmalık ve şaraplık üzüm çeşitleri üzerinde bir araştırma.
Saved in:
Main Author: | Oraman, M. Nail. |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
(y.y) :
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi,
1969.
|
Series: |
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları: 348 Bilimsel Araştırma ve İncelemeler: 221
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Melezleme yoluyla sofralık yeni üzüm çeşitlerinin elde edilmesi \
Published: (1995) -
Sofralık üzümlerin muhafazası.
by: Türkben, Cihat.
Published: (2010) -
Bağcılık Araştırma Projesi : bağlarda 3 sofralık 6 şaraplık üzüm çeşidinden klon seleksiyonu metodu ile seçilen klonların II. aşama verim sonuçları /
Published: (1988) -
Tarım araştırma raporları-6 : sulamanın GAP alanında yüksek verimli sofralık ve şaraplık üzüm çeşitlerinin verim ve kalitelerine etkisi.
Published: (1993) -
Bazı üzüm çeşitleri arasında melezleme yoluyla çekirdeksiz erkenci ve çekirdeksiz son turfanda üzüm çeşitlerinin elde edilmesi - Proje Kod No.:TAGEMIY960604004 /
Published: (1999)