Marmara Bölgesi domates çeşitlerinin teknolojik özellikleri ve domates artıklarının değerlendirilmesi \
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Gebze :
TÜBİTAK Marmara Bilimsel ve Endüstriyel Araştırma Enstitüsü Beslenme ve Gıda Teknolojisi Ünitesi,
1978.
|
Series: |
TÜBİTAK Marmara Bilimsel ve Endüstriyel Araştırma Enstitüsü Beslenme ve Gıda Teknolojisi Ünitesi Yayın No:32
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Item Description: | Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayailirsiniz. |
---|---|
Physical Description: | 42 s. : cet. |
Bibliography: | Bib.: S.37-38 |