Marmara Bölgesi domates çeşitlerinin teknolojik özellikleri ve domates artıklarının değerlendirilmesi \
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Format: | eKitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Gebze :
TÜBİTAK Marmara Bilimsel ve Endüstriyel Araştırma Enstitüsü Beslenme ve Gıda Teknolojisi Ünitesi,
1978.
|
| Series: |
TÜBİTAK Marmara Bilimsel ve Endüstriyel Araştırma Enstitüsü Beslenme ve Gıda Teknolojisi Ünitesi Yayın No:32
|
| Subjects: | |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
| Item Description: | Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayailirsiniz. |
|---|---|
| Physical Description: | 42 s. : cet. |
| Bibliography: | Bib.: S.37-38 |
