İpekböceği krizalitinin alabalık rasyonlarında balık unu yerine kullanılma olanakları.
Saved in:
Main Author: | Atay, Doğan. |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi,
1975.
|
Series: |
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları:573, Bilimsel Araştırma ve İncelemeler:333
|
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
İpekböceği Krızalitinin Alabalık Rasyonlarında Balık Unu Yerine Kullanılma Olanakları
by: Atay, Doğan.
Published: (1975) -
Esmer deniz yosunlarının balık rasyonlarında değerlendirilme olanakları .
by: Erdem, Muammer.
Published: (1982) -
Et ve Balık Kurumu mamullerinde et-kemik unu, balık unu ve kan unu'nun saklanması ve kullanılması.
Published: (1958) -
Alabalık üretim tekniği.
by: Atay, Doğan.
Published: (1980) -
Soya küspesi yerine tam yağlı soyanın broyler rasyonlarında kullanılması /
by: Işık, Hüsnü.
Published: (1995)