Yediğimiz et - Kaliteleri - Kategorisi - Dereceleri - Standardı \

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Saguner, Ragıp A.
Format: eKitap
Language: Turkish
Published: Ankara : Türkiye Ticaret Odaları, Sanayi Odaları ve Ticaret Borsaları Birliği, 1976.
Subjects:
Online Access: Tam Metin Erişim
Description
Item Description:Bu el kitabı, Gıda - Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının Birliğimizden, 22 Temmuz 1975 gün ve 60498 sayılı talepleri uyarınca Müşavir Ragıp A. Saguner tarafından hazırlanmıştır.
Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayailirsiniz.
Physical Description:108s. : tab., çiz., şek.