Yediğimiz et - Kaliteleri - Kategorisi - Dereceleri - Standardı \
Saved in:
Other Authors: | Saguner, Ragıp A. |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Türkiye Ticaret Odaları, Sanayi Odaları ve Ticaret Borsaları Birliği,
1976.
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Fındığın tüm sorunları semineri Ankara, 28-30 Haziran 1976.
Published: (1977) -
Türkiye lll. Endüstriyel Şarapçılık Kongresi, 17-19 Mart 1976, Ankara.
Published: (1976) -
Türkiye'de bitkisel yağ sanayii ve gelişme imkanları.
Published: (1971) -
Akdeniz Bölgesi ekonomik raporu (Bu rapor Akdeniz Bölgesi Toplantısı için hazırlanmıştır.) Mersin, 6 Ocak 1987.
Published: (1987) -
Türkiye'de ticaretin öncü kuruluşu İstanbul ticaret odası 1923-1960
Published: (2012)