Geçmişten geleceğe tam buğday ekmeği /
Saved in:
| Corporate Author: | Tam Buğday Ekmeği Yaygınlaştırma Sempozyumu Ankara |
|---|---|
| Other Authors: | Kaya, Halil (edi.), Köksel, Hamit (edi.) |
| Format: | eKitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Ankara :
Endüstriyel Fırıncılar Birliği,
2012.
|
| Series: |
Endüstriyel Fırıncılar Birliği ;
yayın no:1. |
| Subjects: | |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Ekmek /
Published: (2016) -
Tam santrifüj pompalar : hesap, çizim ve konstrüksiyon özellikleri /
by: Baysal, B. Kaya.
Published: (1975) -
Avrupa Topluluğu ve Türkiye'nın tam üyeliği sorunu - Makro bir değerlendirme.
Published: (1987) -
Şarap kurulması : bağbozumundan içkiyi elde edinceye kadar şarap için yapılacak işler hakkında çiftçiye öğütler : weinbereitung : ratgeber für den praktischen landwirt zur richtigen behandlung des weines von der traubenlese bis zum fertigen getrank /
by: Gerngross, Otto
Published: (1934) -
Meyvelerin kurutmaya hazırlanması : elma, armut, incir, ceviz, vişne, kiraz ve hurmanın kurutulması /
by: Elgin, İsmet.
Published: (1950)
