Kırmızı et üretim ve işletmesinde işbirliği süreçleri analizi projesi \

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate Author: Tübitak Tüsside
Other Authors: Bilgiç, Hülya (Proje ekibi), Çınar, Seda (Proje ekibi), Teker, Tülin (Proje ekibi), Tüfekçi, Tahsin (Proje ekibi)
Format: eKitap
Language: Turkish
Published: Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü, 2018.
Subjects:
Online Access: Tam Metin Erişim
Description
Item Description:Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayailirsiniz.
Physical Description:271 s. : şkl., tbl. 30 cm.
Bibliography:3