Kırmızı et üretim ve işletmesinde işbirliği süreçleri analizi projesi \
Saved in:
Corporate Author: | Tübitak Tüsside |
---|---|
Other Authors: | Bilgiç, Hülya (Proje ekibi), Çınar, Seda (Proje ekibi), Teker, Tülin (Proje ekibi), Tüfekçi, Tahsin (Proje ekibi) |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü,
2018.
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Kırmızı et üretim ve işlenmesinde işbirliği süreçleri analizi projesi /
by: Teker, Tülin
Published: (2018) -
Kırmızı et ve et ürünleri üretim tesislerinin kuruluş, açılış, çalışma ve denetleme usul ve esaslarına dair yönetmelik.
Published: (2000) - Kırmızı et ve et ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması : gıda hijyeni, hayvan refahı ve çevre mevzuatı uyumu için rehber.
-
Kırmızı et ve ticareti /
by: Öztürk, Muhsin.
Published: (2018) -
Kırmızı et 2013 : ürün raporu /
Published: (2013)