Bağırsak işleme muhafaza ve asorti yönetmeliği.
Saved in:
| Format: | Kitap |
|---|---|
| Language: | Turkish |
| Published: |
(y.y.) :
Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğü,
1980.
|
| Series: |
Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetmelik ;
sıra no:54. |
| Subjects: | |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Bağırsak üretimi ve ihraç imkanları /
Published: (1983) -
Ecnebi cisimler almakla beygirlere arız olan ağır barsak hastalıkları ve korunma çareleri /
by: Stetter, Rudolf
Published: (1936) -
Beslenme ve diyetetikte güncel yaklaşımlar/
Published: (2019) -
Kurze praktische systematik der pflanzenwelt /
by: Mosig, Alfred
Published: (1939) -
Bazı standart üzüm çeşitleri üzerinde yüksek terbiyede farklı pallisaj şekillerinin denenmesi - Proje Kod No: TAGEMIY 960604018 /
Published: (1999)
