Deri hazırlama konservasyon ambalaj ve sevk işlemleri yönetmeliği .
Saved in:
Corporate Author: | Et ve Balık Genel Müdürlüğü |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
(y.y) :
Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğü,
1980.
|
Series: |
Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetmelik Sıra No: 55
|
Subjects: |
Similar Items
-
I. Ambalaj komisyonu : ambalaj alt komisyonu raporları
by: Çevre ve Orman Bakanlığı
Published: (2009) -
Kimyasal ambalaj ve atıkların çevreye etkileri ve zararlarının önlenmesi : seminer.
Published: (2007) -
İstanbul ilinde ambalaj atıklarının kontrolü yönetmeliği uygulamalarında karşılaşılan güçlükler ve çözüm önerileri
by: Tokatcı, Çetin -
İstanbul ilinde ambalaj atıklarının kontrolü yönetmeliği uygulamalarında karşılaşılan güçlükler ve çözüm önerileri
by: Tokatcı, Çetin - Personel yönetmeliği.