Et ve et mamulleri konservesi işletme ve üretm yönetmeliği : Yönetim Kurulunun 23.10.1979 gün ve 561 sayılı kararı ile kabul edilmiştir. (Yayın Tarihi:14.4.1980).
Saved in:
Corporate Author: | Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğü |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
(y.y) :
Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğü,
1980.
|
Series: |
Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetmelik Sıra No: 52
|
Subjects: |
Similar Items
-
Et ve et mamülleri : durum ve tahmin: 1999 /
by: Ertürk, Yakup Erdal.
Published: (1999) -
Et ve Balık Kurumu Et Mamulleri Dairesi işletme ve imalat yönetmeliği : Yönetim Kurulunun 30.5.1973 tarih ve 226 sayılı kararı ile kabul edilmiştir. (Yayın Tarihi:28.6.1973).
Published: (1988) -
Suda meyve konservesi yapımı üzerinde araştırmalar \
Published: (1990) -
Et mamüllerinin kimyasal analiz metodları (Laboratuvar el kitabı) /
by: Omurtag, A. Cemal. -
Et ve et mamulleri sanayii özel ihtisas komisyonu raporu : II. Beş Yıllık Kalkınma Planı hazırlık çalışmaları gıda-içki tütün
Published: (1966)