Parçalama ve işletme yönetmeliği.
Saved in:
Format: | Kitap |
---|---|
Language: | Turkish |
Published: |
(y.y.) :
Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğü,
1988.
|
Series: |
Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğü ;
yönetmelik sıra no:49. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
İşletme bütçesi yönetmeliği.
Published: (1980) -
Tohumculuk yönetmeliği : kimyevi gübre tedarik ve dağıtım kararnamesi.
Published: (1973) - Kırmızı et ve et ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması : gıda hijyeni, hayvan refahı ve çevre mevzuatı uyumu için rehber.
-
Ağaçlandırma yönetmeliği.
Published: (1987) -
Silah taşıma yönetmeliği.
Published: (1968)