Tokat yöresinde kuru soğan, kuru fasulye ve ayçiçeğinin üretim girdileri ve maliyeti /
Saved in:
Main Author: | Güney, Dursun. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Tokat :
Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı, Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Köy Hizmetleri Tokat Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
1985.
|
Series: |
Köy Hizmetleri Tokat Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü yayınları ;
genel yayın no:62. rapor serisi no:40. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Tokat yöresinde elma ve üzümün üretim girdileri ve maliyetleri /
by: Güney, Dursun.
Published: (1985) -
Trakya bölgesinde mısır, yonca, kuru soğan, sarmısak ve kuru fasulyenin üretim girdileri ve maliyetleri /
by: Özkan, Erol.
Published: (1993) -
Ağrı yöresinde şeker pancarı, yonca Erzincan yöresinde kuru fasulye Erzurum yöresinde ayçiçeğinin üretim girdileri ve maliyetleri /
by: Ören, Ercan.
Published: (1994) -
Tokat-Artova yöresinde arpanın üretim girdileri ve maliyeti /
by: Güney, Dursun.
Published: (1979) -
Malatya yöresinde kaysının üretim girdileri ve maliyeti /
by: Edebali, M. Salih.
Published: (1991)