Doğu Karadeniz bölgesinde çay ve fındığın üretim girdi ve maliyetleri /
Saved in:
Main Author: | İlkyaz, Haydar. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Samsun :
Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı, Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Köy Hizmetleri Samsun Araştırma Enstitüsü,
1986.
|
Series: |
Köy Hizmetleri Samsun Araştırma Enstitüsü ;
genel yayın no:38. rapor serisi no:33. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Ege bölgesinde patatesin üretim girdileri ve maliyetleri /
by: Aksoy, Gönül.
Published: (1985) -
Ege bölgesinde incirin üretim girdileri ve maliyetleri /
by: Aksoy, Gönül.
Published: (1986) -
Samsun ve Ordu yörelerinde yetiştirilen ayçiçeği, mısır, tütün ve buğday'ın üretim girdi ve maliyetleri /
by: İlkyaz, Haydar.
Published: (1983) -
Trakya bölgesinde buğday ve ayçiçeğinin üretim girdileri ve maliyetleri /
by: Özkan, Erol.
Published: (1987) -
Akdeniz bölgesinde yetiştirilen muz ve bağın üretim girdileri ve maliyetleri /
by: Özel, Muhsin.
Published: (1990)