Malatya yöresinde kaysının üretim girdileri ve maliyeti /
Saved in:
Main Author: | Edebali, M. Salih. |
---|---|
Other Authors: | Demir, Bekir |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Şanlıurfa :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
1991.
|
Series: |
Şanlıurfa Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü yayınları ;
genel yayın no:70. rapor seri no:46. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Şanlıurfa yöresinde biber ve patlıcanın Adıyaman yöresinde tütün ve kavunun üretim girdileri ve maliyetleri /
by: Edebali, M. Salih.
Published: (1991) -
Tokat yöresinde kuru soğan, kuru fasulye ve ayçiçeğinin üretim girdileri ve maliyeti /
by: Güney, Dursun.
Published: (1985) -
Tarsus yöresinde yetiştirilen çileğin üretim girdileri ve maliyeti /
by: Yiğitoğlu, Mahmut.
Published: (1986) -
İzmir yöresinde kavun ve karpuzun üretim girdileri ve maliyetleri /
by: Aksoy, Gönül.
Published: (1987) -
Tokat-Artova yöresinde arpanın üretim girdileri ve maliyeti /
by: Güney, Dursun.
Published: (1979)