Tek suşla ve çok suşla hazırlanan nodozite bakteri kültürlerinin Ankara yöresinde soya ve nohutta dane verim ve azot kapsamları üzerine etkileri \
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Other Authors: | |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Toprak ve Gübre Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
1989.
|
Series: |
Toprak ve Gübre Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Rapor Seri No:
78 |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Item Description: | Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayailirsiniz. |
---|---|
Physical Description: | 45 s. : Bibliyografya:s.29-30, Özet:İng.Tür., Tablo |