Tek suşla ve çok suşla hazırlanan nodozite bakteri kültürlerinin Ankara yöresinde soya ve nohutta dane verim ve azot kapsamları üzerine etkileri \
Saved in:
Main Author: | Cebel, Nesime. |
---|---|
Corporate Author: | Toprak ve Gübre Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü |
Other Authors: | Altuntaş, Süleyman. |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Toprak ve Gübre Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
1989.
|
Series: |
Toprak ve Gübre Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Rapor Seri No:
78 |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Tek Suşla ve Çok Suşla Hazırlanan Nodozite Bakteri Kültürlerinin Ankara Yöresinde Soya ve Nohutta Dane Verim ve Azot Kapsamları Üzerine Etkileri /
by: Cebel, Nesime.
Published: (1989) -
Tek Suşla ve Çok Suşla Hazırlanan Nodozite Bakteri Kültürlerinin Ankara Yöresinde Soya ve Nohutta Dane Verim ve Azot Kapsamları Üzerine Etkileri
by: Çebel, Nesime.
Published: (1989) -
Tek Suşla ve Çok Suşla Hazırlanan Nodozite Bakteri Kültürlerinin Ankara Yöresinde Soya ve Nohutta Dane Verim ve Azot Kapsamları Üzerine Etkileri
by: Cebel, Nesibe.
Published: (1989) -
Tek Suşla ve Çok Suşla Hazırlanan Nodozite Bakteri Kültürleri : Genel Yayın No: 155
by: Cebel, N.
Published: (1989) -
Tek Suşla ve Çok Suşla Hazırlanan no dozite Bakteri Kültürlerinin Ankara Yöresinde Soya ve no hutta Dane Verim ve Azot Kapsamları Üzerine Etkileri
by: Cebel, Nesime.
Published: (1989)