Çeşitli azotlu gübrelerin ve verilme zamanlarının kuru buğday ziraatinde ürün ve protein miktarına etkisi üzerinde bir araştırma /
Saved in:
Main Author: | Mergen, Celal. 1948- |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Türkiye Zirai Donatım Kurumu,
1984.
|
Series: |
TZDK Mesleki Yayınları Yayın No:
Yayın No:34 |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Çeşitli Azotlu Gübrelerin ve Verilme Zamanlarının Kuru Buğday Ziraatinde Ürün ve Protein Miktarına Etkisi Üzerinde Bir Araştırma
by: Mergen, Celal.
Published: (1984) -
Çukurova yöresi topraklarında değişik azotlu gübrelerin karşılaştırılması /
by: Kacar, Burhan
Published: (1974) -
Nitroform ve diğer azotlu gübrelerin bazı kültür bitkilerinin verimleri üzerine olan etkilerinin karşılaştırılması /
by: Kurucu, Naci -
Eskişehir ili koşullarında azotlu ve fosforlu gübrelerin tabii çayırların ot verimlerine etkisi /
by: Oruç, Sabri
Published: (1989) -
Eskişehir yöresinde azotlu ve fosforlu gübrelerin botu çiçeğinin (Datura stramonium) yaş yaprak verimine etkisi /
by: Altınel, Bilgin
Published: (1993)