Yüksek ve alçak proteinli mısırların proteinlerinin biyolojik değerlerinin mukayesesi /
Saved in:
Main Author: | Koçtürk, Osman. 1918- |
---|---|
Format: | Tez |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Et ve Balık Kurumu,
1955.
|
Series: |
Et ve Balık Kurumu yayınları ;
sayı:2. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Yüksek ve alçak proteinli mısırların proteinlerinin biyolojik değerlerinin mukayesesi.
by: Koçtürk, Osman.
Published: (1955) -
Turunçgillerde verimlilik ölçme ve analizi.
Published: (1974) -
Tütün yaprağının kimyası \
by: Wenusch, Adolf.
Published: (1944) -
Kuru üzüm ispirtoculuğu küspesinden (vinas) tek hücre proteini üretimi üzerinde çalışmalar /
by: Aran, Necla
Published: (1977) -
24-Epibrassinolide hormonunun bazı nane (Mentha spp.) türlerinin morfolojik ve fizyolojik parametrelerine etkisinin belirlenmesi : proje sonuç raporu /
by: Kaya, Yalçın. 1980-
Published: (2017)