Gıdalarda, hassaten buğday mamullerinde haşere mücadelesi gayesiyle gamma ışınları tatbikatı konusunda yapılan çalışmalar hakkında hazırlanmış rapor.
Saved in:
Main Author: | Derman, Ayten. |
---|---|
Corporate Author: | Atom Enerjisi Komisyonu |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Ankara Atom Enerjisi Komisyonu,
1967.
|
Series: |
Atom Enerjisi Komisyonu Seri No:
A-5 |
Similar Items
-
Gıdalarda Renk Tayini Üzerine Çalışmalar
by: Cemeroğlu, Bekir.
Published: (1976) -
Buğday ve Mamullerinde Kalite
by: Mızrak, Gürbüz. -
Buğday ve Mamüllerinde Kalite
by: Mızrak, Gürbüz. -
Süt ve mamullerinde kalite kontrolü.
by: Metin, Mustafa.
Published: (1977) -
Gıdalarda renk /
Published: (2021)