Yerli turunçgil çeşitlerinin meyve suyu sanayiine uygunluk durumlarının tesbiti \
Saved in:
Main Author: | Başeğmez, Mehmet. |
---|---|
Corporate Author: | Yalova Bahçe Kültürleri Araştırma ve Eğitim Merkezi |
Other Authors: | Çağlar, Emel. |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Yalova :
Yalova Bahçe Kültürleri Araştırma Eğitim Merkezi,
1975.
|
Series: |
Yalova Bahçe Kültürleri Araşt.ve Eğitim Merkezi Yayınları:
36 |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Bazı Yerli ve Yabancı Üzüm Çeşitlerinin Şıraya Elverişlilik Durumlarının Araştırılması
by: Baykal, Özkul Dumin.
Published: (1977) -
Sanayiye Yönelik Çeşit Islahı Nar Genotiplerinin Meyve Suyu Sanayiine Yönelik Karakterizasyonu
by: Karataş, Nesrin.
Published: (2014) -
Bazı Üzüm Çeşitlerinin Üzüm Suyuna Uygunluk Derecelerinin Belirlenmesi
by: Gülcü, Mehmet.
Published: (2010) -
Ülkemizdeki hayvansal kökenli yemlerin hijyenik durumlarının tesbiti.
by: Hoşezer, U. Gün.
Published: (1985) -
Bazı yerli ve yabancı bamya çeşitlerinin konserve uygunluk durumları üzerinde bir araştırma : sonuç raporu /
by: Ergun, Canan. 1952-
Published: (1986)