İzmir ilinde imal edilen hazır kıyma ve sucukların tek tırnaklı hayvan eti yönünden araştırılması.

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate Author: İzmir Gıda-Kontrol ve Araştırma Enstitüsü
Format: eKitap
Language: Turkish
Published: İzmir : İzmir Gıda-Kontrol ve Araştırma Enstitüsü, 1984.
Series: İzmir Gıda-Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Genel Yayınları: 125
Online Access: Tam Metin Erişim
Description
Item Description:Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayailirsiniz.
Physical Description:11 s. : Bibliyografya: s.10, Özet: İng.-Türkçe