Türkiye'de köy ekmekleri ve tekniği.
Saved in:
Main Author: | Tekeli, Sait Tahsin. |
---|---|
Corporate Author: | Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi ,
1970.
|
Series: |
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları Bilimsel Araştırma ve İncelemeler
252 |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Anadolu'nun Lezzetli Ekmekleri
Published: (2017) -
Türkiye'de gıda mevzuatı ve kontrolunun esasları /
by: Tekeli, Sait Tahsin.
Published: (1975) -
Türkiyede Gıda Mevzuatı Ve Kontrolunun Esasları
by: Tekeli Sait Tahsin
Published: (1975) -
Türkiyede İspirto ve Şarapçılık
by: Tahsin, Sait. -
Türkiye'de kent-köy çelişkisi.
by: Kurt, Hacı.
Published: (2003)