İlmi şarapçılık- Oenologie- Üzüm ve Fermantasyon I \
Saved in:
| Main Author: | Gayon, J. Ribereau. |
|---|---|
| Corporate Author: | Tekel Enstitüsü |
| Other Authors: | Peynaud, E., Taylan, Tahsin. |
| Format: | eKitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
İstanbul :
Tekel Enstitüsü,
1972.
|
| Series: |
Tekel Enstitüsü Yayınları C Serisi No:
5 |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
İlmi Şarapçılık = Oenologıe : Üzüm ve fermantasyon /
by: Gayon, J. Ribereau.
Published: (1972) -
İlmi Şarapçılık
by: Gayon, J. Ribereau.
Published: (1972) -
İlmi Şarapçılık 2
by: Gayon, J. Ribereau.
Published: (1974) -
İlmi şarapçılık : terkip, şaraplardaki değişiklikler ve tretmanları /
by: Gayon, J. Ribereau.
Published: (1966) -
İlmi şarapçılık, şarap yapımı II. \
by: Gayon, J. Ribereau.
Published: (1974)
