İlmi şarapçılık- Oenologie- Üzüm ve Fermantasyon I \
Saved in:
Main Author: | Gayon, J. Ribereau. |
---|---|
Corporate Author: | Tekel Enstitüsü |
Other Authors: | Peynaud, E., Taylan, Tahsin. |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
İstanbul :
Tekel Enstitüsü,
1972.
|
Series: |
Tekel Enstitüsü Yayınları C Serisi No:
5 |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
İlmi Şarapçılık
by: Gayon, J. Ribereau.
Published: (1972) -
İlmi Şarapçılık 2
by: Gayon, J. Ribereau.
Published: (1974) -
İlmi şarapçılık, şarap yapımı II. \
by: Gayon, J. Ribereau.
Published: (1974) -
Traite D'oenologie Tome Second
by: Gayon, J. Ribereau.
Published: (1966) - Şarapçılık İlmi 3