Orta Anadolu Bölgesi sirkelerinin standartlara uygunluğu, işletmelerin bugünkü durumları ile geliştirilmeleri için alınacak önlemler /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Durgun, Engül.
Format: eKitap
Language: Turkish
Published: Ankara : Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Gıda İşleri Genel Müdürlüğü, Ankara Gıda Kontrol Eğitim ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 1979.
Series: Ankara Gıda Kontrol Eğitim ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ; genel yayın no:821-106. özel yayın no:57.
Subjects:
Online Access: Tam Metin Erişim
Description
Item Description:Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayabilirsiniz.
Bu kitap 2 nüshalıdır.
Physical Description:34 s. : cet. ; 28 cm.
Bibliography:3