Orta Anadolu Bölgesi sirkelerinin standartlara uygunluğu, işletmelerin bugünkü durumları ile geliştirilmeleri için alınacak önlemler /
Saved in:
Main Author: | Durgun, Engül. |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Gıda İşleri Genel Müdürlüğü, Ankara Gıda Kontrol Eğitim ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
1979.
|
Series: |
Ankara Gıda Kontrol Eğitim ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ;
genel yayın no:821-106. özel yayın no:57. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Asit Fermantasyonları (Sirke, Laktik ve Sitrikasit Fermantasyonları) /
by: Şahin, İsmet
Published: (1982) -
Orta Anadolu bölgesinde rüzgar erozyonu oluşumu ve alınacak önlemler rehberi /
Published: (1986) -
Bozcaada şaraplarının ve şarap işletmelerinin bugünkü durumları ile geliştirilmeleri üzerinde araştırmalar /
Published: (1986) -
Türkiye'de üretilen damıtık alkollü içkilerde bulunan methanol, furfurol ve aseton üzerine bir araştırma /
by: Durgun, Engül.
Published: (1981) -
Orta Anadolu'da Homoptera: Cicadellidae familyası türlerinin taksonomileri üzerinde araştırmalar /
by: Kalkandelen, Ayla. 1939-
Published: (1974)