İzmir ilindeki pirinalarda yağ miktarlarının tespiti ve elde edilen pirina yağlarının analitik karakterleri üzerinde araştırmalar.
Saved in:
Corporate Author: | İzmir İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü |
---|---|
Other Authors: | Kadirler, Cavit. |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
İzmir :
İzmir İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü,
1986.
|
Series: |
İzmir İl Kontrol Lab. Müd.Özel Yayın No.
17 |
Similar Items
-
Türkiye'de üretilen ham pirina yağlarının sterol, eritrodiol ve uvaol miktarlarının tespiti - Proje Kod No:TAGEMGY960701001 /
by: Ersoy, Bahri.
Published: (1998) -
Marmara Bölgesinde elde edilen iç ve kuyruk yağlarının analitik karakterlerinin tesbiti üzerinde araştırmalar /
Published: (1985) -
İzmir ili çevresinde üretilen pekmezlerin üretim teknikleri ve analitik karakterleri üzerinde araştırmalar.
Published: (1989) -
Farklı teknoloji uygulayan zeytinyağ fabrikalarında elde edilen karasuyun analitik özelliklerinin tesbiti üzerine bir araştırma /
by: Işıklı, Tamay.
Published: (1992) -
İzmir İlindeki Buğday ve Arpa Üretim Maliyetlerindeki Değişmeler (1983-1989)
Published: (1991)