Et ve Balık Kurumu mamullerinde et-kemik unu, balık unu ve kan unu'nun saklanması ve kullanılması.
Saved in:
| Corporate Author: | Et ve Balık Kurumu |
|---|---|
| Format: | Kitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Ankara :
Et ve Balık Kurumu,
1958.
|
| Series: |
Et ve Balık Kurumu Yayınları Sayı
19 |
Similar Items
-
Soya unu ve sütü
Published: (2002) -
Buğday unu değerlendirme raporu.
Published: (2001) -
Buğday unu değerlendirme notu.
Published: (1997) -
İpekböceği Krızalitinin Alabalık Rasyonlarında Balık Unu Yerine Kullanılma Olanakları
by: Atay, Doğan.
Published: (1975) -
İpekböceği krizalitinin alabalık rasyonlarında balık unu yerine kullanılma olanakları.
by: Atay, Doğan.
Published: (1975)
