Pembe şaraplarda rengin objektif ölçülerle değerlendirilmesi.
Saved in:
Main Author: | Onursal, Günsel. |
---|---|
Corporate Author: | Ankara Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Ankara Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ,
1982.
|
Series: |
Ankara Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Özel No:
821-105 |
Similar Items
-
Şaraplarda Histaminin Önemi
by: Yavaş, İsmail.
Published: (1983) -
Pembe et.
by: Coşar, Satılmış.
Published: (1990) -
Meyve suyu ve şaraplarda mikotoksin varlığı
Published: (2006) -
Pembe İncili Kaftan
by: Seyfettin, Ömer
Published: (2007) -
Pembe Kurt Programı
by: Karman, Meliha.
Published: (1952)