Öğün planlamada esas yiyecek grupları /
Saved in:
Main Author: | Sacır, F. Handan. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Ziraat İşleri Genel Müdürlüğü,
1975.
|
Series: |
Ziraat İşleri Genel Müdürlüğü yayınları ;
A-157. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Türkiye gıda okuryazarlığı stratejisi ve eylem planı 2022-2028.
Published: (2023) -
Ramazan ayı sağlıklı beslenme programı /
Published: (2016) -
Family nutrition guide /
by: Burgess, Ann
Published: (2004) -
Nutrition education in primary schools : a planning guide for curriculum development : the reader.
Published: (2005) -
Proposals for a World Food Board and World Food Survey.
Published: (1946)