Çukurova'da tek ve ikinci ürün olarak yetiştirilecek yerfıstığı çeşitleri ve aralık mesafe standartları.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Deniz, Nurten.
Corporate Author: Tarsus Bölge Topraksu Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
Format: eKitap
Language: Turkish
Published: Tarsus : Tarsus Bölge Topraksu Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 1980.
Series: Tarsus Bölge Topraksu Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Yayınları Rapor Yayın No: 41
Online Access: Tam Metin Erişim
Description
Item Description:Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayailirsiniz.
Physical Description:49s. : Tablo, Bibliyografya:s.48-49, Özet: İng.-Tür.