Çukurova'da tek ve ikinci ürün olarak yetiştirilecek yerfıstığı çeşitleri ve aralık mesafe standartları.
Saved in:
Main Author: | Deniz, Nurten. |
---|---|
Corporate Author: | Tarsus Bölge Topraksu Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Tarsus :
Tarsus Bölge Topraksu Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
1980.
|
Series: |
Tarsus Bölge Topraksu Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Yayınları Rapor Yayın No:
41 |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Çukurova'da buğdaydan sonra ikinci ürün olarak yetiştirilebilecek soya fasulyesi çeşitleri \
by: Deniz, Nurten.
Published: (1980) -
Çukurova'da Tek ve İkinci Ürün Olarak Yetiştirilecek Yerfıstığı Çeşitleri ve Aralık Mesafe Standartları
by: Deniz, Nurten.
Published: (1980) -
Çukurova'Da Tek ve İkinci Ürün Olarak Yetiştirilecek Yerfıstığı Çeşitleri ve Aralık Mesafe Standartları /
by: Deniz, Nurten.
Published: (1980) -
Çukurova'Da Buğdaydan Sonra İkinci Ürün Olarak Yetiştirilebilecek Soya Fasulyesi Çeşitleri
by: Deniz, Nurten.
Published: (1980) -
Çukurova'Da Buğdaydan Sonra İkinci Ürün Olarak Yetiştirilebilecek Soya Fasulyesi Çeşitleri
by: Deniz, Nurten.
Published: (1980)