Ankara koşullarında fasulye, çilek, buğday ve şeker pancarı bitkilerinin tartılı lizimetrede saptanan gerçek su tüketimleri ile potansiyel evapotranspirasyon değerlerinin karşılaştırılması.
Saved in:
| Main Author: | Ayla, Çiğdem. |
|---|---|
| Corporate Author: | Ankara Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü |
| Format: | eKitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Ankara :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü Ankara Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
1993.
|
| Series: |
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü Ankara Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Yayınları Genel Yayın No: 181 Rapor Serisi No: 88
|
| Subjects: | |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
- Penman formülüyle potansiyel evapotranspirasyon değerlerinin bulunması ve Türkiye'deki dağılımı
-
Ankara Koşullarında Fasulye, Çilek, Buğday ve Şeker Pancarı Bitkilerinin Tartılı Lizimetrede Saptanan Gerçek Su Tüketimleri ile Potansiyel Evapotranspirasyon Değerlerinin Karşılaştırılması
by: Ayla, Çiğdem.
Published: (1993) -
Ankara Koşullarında Fasulye, Çilek, Buğday ve Şeker Pancarı Bitkilerinin Tartılı Lizimetrede Saptanan Gerçek Su Tüketimleri ile Potansiyel Evapotranspirasyon Değerlerinin Karşılaştırılması /
by: Ayla, Çiğdem.
Published: (1993) -
Bolu ovasında yetiştirilen mısırın su tüketimi.
by: Ayla, Çiğdem.
Published: (1993) -
Ankara Koşullarında Ayçiçeği, Patates, Yonca ve Mısır Bitkilerinde Tartılı Lizimetre ile Saptanan Gerçek Su Tüketiminin Potansiyel Evapotranspirasyon Değerleri ile Karşılaştırılması
by: Ayla, Çiğdem.
Published: (1985)
