Ekmeklik hububat, un ve ekmek /
Saved in:
| Main Author: | Gerngross, Otto |
|---|---|
| Other Authors: | Yazar, Turgut B. (çev.) |
| Format: | Kitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Ankara :
Ankara Yüksek Ziraat Enstitüsü,
1935.
|
| Series: |
Ankara Yüksek Ziraat Enstitüsü çiftçiye öğütler ;
sayı:5. |
| Subjects: | |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Buğday, un ve ekmek analiz metotları : yardımcı ders kitabı /
by: Uluöz, Mustafa.
Published: (1965) -
Buğday, un ve ekmek analiz metotları : yardımcı ders kitabı /
by: Uluöz, Mustafa.
Published: (1965) -
Una katılacak bazı maddelerin ekmek kalitesine etkileri /
by: Şeker, Bülent.
Published: (1978) -
Türkiye'de ekmek ve Türk buğdaylarının ekmekcicilik kabiliyeti /
by: Arat, Saffet Osman.
Published: (1938) -
Buğday, un ve ekmek analizleri.
by: Uluöz, Mustafa.
Published: (1950)
