Ekmeklik hububat, un ve ekmek /
Saved in:
Main Author: | Gerngross, Otto |
---|---|
Other Authors: | Yazar, Turgut B. (çev.) |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Ankara Yüksek Ziraat Enstitüsü,
1935.
|
Series: |
Ankara Yüksek Ziraat Enstitüsü çiftçiye öğütler ;
sayı:5. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Buğday, un ve ekmek analiz metotları : yardımcı ders kitabı /
by: Uluöz, Mustafa.
Published: (1965) -
Buğday, un ve ekmek analiz metotları : yardımcı ders kitabı /
by: Uluöz, Mustafa.
Published: (1965) -
Una katılacak bazı maddelerin ekmek kalitesine etkileri /
by: Şeker, Bülent.
Published: (1978) -
Türkiye'de ekmek ve Türk buğdaylarının ekmekcicilik kabiliyeti /
by: Arat, Saffet Osman.
Published: (1938) -
Ankara'da buğday - un - ekmek işleri.
Published: (1938)