Ekmeklik hububat, un ve ekmek /
Saved in:
Main Author: | Gerngross, Otto |
---|---|
Other Authors: | Yazar, Turgut B. (çev.) |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Ankara Yüksek Ziraat Enstitüsü,
1935.
|
Series: |
Ankara Yüksek Ziraat Enstitüsü çiftçiye öğütler ;
sayı:5. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Türkiye'de ekmek ve Türk buğdaylarının ekmekcicilik kabiliyeti /
by: Arat, Saffet Osman.
Published: (1938) -
Ankara'da buğday - un - ekmek işleri.
Published: (1938) -
Buğday, un ve ekmek analizleri.
by: Uluöz, Mustafa.
Published: (1950) -
Şarap kurulması : bağbozumundan içkiyi elde edinceye kadar şarap için yapılacak işler hakkında çiftçiye öğütler : weinbereitung : ratgeber für den praktischen landwirt zur richtigen behandlung des weines von der traubenlese bis zum fertigen getrank /
by: Gerngross, Otto
Published: (1934) -
Yüksek öğütme dereceli undan yapılan tekekmeğin tağdiye ve bilhassa Türkiyede halkın anti beriberi B1 vitamin ihtiyacını temin bakımından ehemmiyeti /
by: Gerngross, Otto. 1882-1966
Published: (1941)