Bazı melez zeytinlerin fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi ve starter kültür (Lactobacillus plantarum) ilavesiyle sofralık zeytin fermantasyonuna uygunluğunun araştırılması /
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Format: | eKitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Yalova :
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü,
2011.
|
| Series: |
Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Bilimsel Araştırma ve İncelemeler ;
no:264. |
| Subjects: | |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
| Physical Description: | v, 134 s. : çiz., şkl. ; 24 cm. |
|---|---|
| Bibliography: | 3 |
