Bazı melez zeytinlerin fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi ve starter kültür (Lactobacillus plantarum) ilavesiyle sofralık zeytin fermantasyonuna uygunluğunun araştırılması /
Saved in:
Main Author: | Özdemir, Yasin. 1982- |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Yalova :
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü,
2011.
|
Series: |
Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Bilimsel Araştırma ve İncelemeler ;
no:264. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Bazı melez zeytin tiplerinin sofralık özelliklerinin belirlenmesi : proje sonuç raporu /
by: Özdemir, Yasin. 1982-
Published: (2018) -
Yağlık zeytinlerin muhafazası \
Published: (1964) -
Türkiye ile önemli zeytin üreticisi ülkelerin sofralık zeytin ekonomilerinin karşılaştırılmaları olarak incelenmesi /
Published: (1993) -
Sofralık zeytin ve zeytinyağı teknolojisi \
Published: (2017) -
Kurutma ile sofralık zeytin üretimi ve ürün özelliklerinin belirlenmesi : proje sonuç raporu /
Published: (2016)