Organik ve geleneksel (konvansiyonel) tavuk eti üretimi (yanlış bilinenler ve gerçekler) /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ceylan, Necmettin . 1966-
Format: eKitap
Language: Turkish
Published: Ankara : Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği (BESD-BİR), 2014,
Series: Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği (BESD-BİR) ; yayın no:21. uzman görüşleri:6.
Subjects:
Online Access: Tam Metin Erişim
Description
Item Description:Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayabilirsiniz.
Physical Description:30 s. : fotoğ., şkl. ; 24 cm.
Bibliography:3