Organik ve geleneksel (konvansiyonel) tavuk eti üretimi (yanlış bilinenler ve gerçekler) /
Saved in:
Main Author: | Ceylan, Necmettin . 1966- |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği (BESD-BİR),
2014,
|
Series: |
Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği (BESD-BİR) ;
yayın no:21. uzman görüşleri:6. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Piliç eti sektör raporu 2014 : üretim, tüketim, dış ticaret, sorunlar, görüşler.
Published: (2014) -
Piliç eti sektör raporu 2013 : üretim, tüketim, dış ticaret, sorunlar, görüşler.
Published: (2013) -
Kasaplık piliç üretiminde verimlilik ölçümü : işletmeler, iller ve bölgelerarası karşılaştırmalar /
by: Gürsoy, Oktay
Published: (1976) -
Tavuk ve Bilimsel Gerçekler Konferansı, 22 Mart 2016, İstanbul.
Published: (2016) -
Tavuk eti ve yumurtanın önemi ve tüketimi /
by: Türkoğlu, Mesut.
Published: (1996)