Buğdayın besin değeri, mercimek ve nohut katkısıyla besin değerinde iyileşme /
Saved in:
Main Author: | Mızrak, Gürbüz. 1949- |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Tavuk etinin besin değeri ve geçmişten günümüze lezzet gerçeği /
by: Tuncer, Şakir Doğan 1948-
Published: (2014) -
Ortadoğuda suyun artan stratejik değeri.
by: Durmazuçar, Vedat.
Published: (2003) -
Gıda/besin teknolojisi /
by: Ünüvar, Şerife 1958-
Published: (2007) -
Hayatın kaynağı yumurta: doğanın besleyici ve özel ambalajlı armağanı yumurta.
Published: (2001) -
Tüketicilerin işlenmiş gıda ürünlerinde kalite tercihleri, sağlık riskine karşı tutumları ve besin bileşimi konusunda bilgi düzeyleri (Adana örneği) /
by: Dölekoğlu, Celile Özçiçek. 1971-
Published: (2003)