Gıda analizi : -Laboratuvar el kitabı ile birlikte- = food analysis laboratory manual /
Saved in:
| Corporate Author: | Springer |
|---|---|
| Other Authors: | Nielsen, S. Suzanne (ed.), Turhan, Kamile Nazan (çev. ed.) |
| Format: | Kitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Ankara :
Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti.,
2020.
|
| Edition: | 4. basımdan çeviri. |
| Series: |
Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık ;
yayın no:2144. gıda no:020. |
| Subjects: |
Similar Items
-
Gıda bilimi ve sürdürülebilir yaşam /
by: Ögel, Zümrüt Begüm.
Published: (2018) -
Ziraat Meslek Lisesi için gıda bilimi ve fermantasyon teknolojisi 1 /
by: Hoşluer, Hüseyin
Published: (1990) -
Analitik kimya /
by: Tural, Hüseyin 1940-
Published: (2017) -
Analitik kimya problemleri ve açıklamalı çözümleri /
by: Tural, Hüseyin 1940-
Published: (2013) -
Gıdalarda tekstür /
Published: (2020)
