Gıda bilimi : ne yediğimizin ve nasıl pişirdiğimizin bilimi /
Saved in:
Main Author: | Jopson, Marty |
---|---|
Other Authors: | Tarımcıoğlu, Cemal Can (çev.), McGowan, Emma (Researcher), Ergin, Alara (ed.) |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
İstanbul :
Maya Kitap,
2020.
|
Edition: | 1. bsk. |
Series: |
Maya Kitap ;
229. inceleme:64. |
Subjects: |
Similar Items
- Gıda takviyelerine bütüncül bakış, beslenme, sağlık ve mevzuatlar.
-
Fütterungslehre /
by: Kleberger, W.
Published: (1911) -
Dünya’da ve Türkiye’de gıda israfı ve önlenmesine yönelik uygulamalar /
by: Oral, Zeynep 1986-
Published: (2015) -
Beslenme ilkeleri /
by: Tayar, Mustafa.
Published: (2017) -
De l'exercice chez les adultes /
by: Lagrange, Fernand
Published: (1892)