Gıda güvenliği ve güncel uygulamalar /
Saved in:
Other Authors: | |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
İzmir :
Sidas Medya Ltd. Şti.,
2021.
|
Series: |
Sidas Medya ;
yayın no:085-IB. |
Subjects: |
Gıdalarda Bulaşma ve Toksikoloji
> Gıda güvenliği
> Mikrobiyel risk faktörleri
> Gıda güvenliği yönetim sistemleri
> HACCP uygulamaları
> Personel hijyen gereklilikleri
> Biyofilmler
> Güvenli gıda üretiminde doğal antimikrobiyal maddeler
> Bakteriyosinler ve gıdalarda uygulanması
> Gıdalarda patojen kontrolünde bakteriyofaj kullanımı
> Gıda muhafaza yöntemlerinde yeni uygulamalar
|
T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Merkez Kütüphanesi
Call Number: |
Q03 GID 2021 |
---|---|
Copy | Available |
T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Kütüphanesi (Söğütözü-Beştepe Yerleşkesi)
Call Number: |
664.07 GID 2021 |
---|---|
Copy | Available |